Parketvloer verwijderen

                                                                
U bent van plan een parketvloer te verwijderen en u heeft besloten dit uit handen te geven. Het verwijderen van een parketvloer is een zware en bijna onmogelijke opgave. Parket kan zwevend, verlijmd en/of gespijkerd op de ondervloer liggen. Vaak ligt een parketvloer gespijkerd en verlijmd op spaanplaat die vervolgens weer gespijkerd en verlijmd op een cementdekvloer liggen. In het laatste geval is het verwijderen van de parketvloer enkel nog uit te voeren met professioneel apparatuur. ”bekijk ons werk”

Voor het verwijderen van parketvloeren maken wij gebruik van de Ride-On Vloerstripper. De stofontwikkeling blijft hierdoor zeer beperkt en er wordt zo goed als geen geluidsoverlast veroorzaakt. Met een breedte van 65cm past onze Vloerstripper door bijna elke deuropening. Wat voor u als klant belangrijk is om te weten, is dat de ondervloer weinig tot niet beschadigd zal raken tijdens het verwijderen met onze Ride-On Vloerstripper. U bespaart hiermee onnodige en vaak hoogoplopende kosten voor het herstellen van de ondervloer.

Wij hebben een ruime ervaring met het verwijderen van verschillende parketsoorten en hardhouten vloeren. Het verwijderen van oneffenheden zoals resterende houtresten en dikke lijmresten op de ondervloer, wordt direct zonder meerwerkkosten door ons uitgevoerd. Doordat wij in het bezit zijn van verschillende soorten professionele schuurmachines die wij in combinatie met industriële stofafzuigsystemen gebruiken, kunnen wij resterende lijmresten stofvrij en snel verwijderen.

Wilt u een egaline laag laten aanbrengen na het verwijderen van de parketvloer? Ook het egaliseren kunt u aan ons overlaten. Een afgewerkte vloer van egaline is steeds vaker een vereiste van de stoffeerder. Vloerstripper geeft een korting van 10% op het totaalbedrag indien u kiest om de ondervloer door ons te laten egaliseren.

Bent u van plan uw oude parketvloer te laten verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vloerbewerking? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via de onderstaande button en u ontvangt spoedig een passend en duidelijk voorstel.

Wij helpen u graag!