Vloer laten egaliseren

Vloer egaliseren

Na het verwijderen van een vloer, blijven er vaak lijmresten en andere oneffenheden over. De onderliggende dekvloer kan (indien deze van zwakke kwaliteit is) beschadigd raken en dient vervolgens te worden hersteld, voordat u verder kunt gaan met de vervolgwerkzaamheden.

Wij zorgen voor het zo goed als stofvrij verwijderen van lijmresten door middel van krachtige schuurmachines in combinatie met industriële stofzuigers, voeren reparaties uit bij beschadigingen aan de dekvloer en kunnen de dekvloer indien nodig afwerken met een alles dekkende laag egaline voor een strakke afwerking.

Voor het egaliseren gebruiken wij standaard een gemiddelde dikte van 3-5mm en kunnen gaan tot een dikte van 30mm. Onze egaline is geschikt voor de meest voorkomende vloeren zoals: hout, tegel, pvc, gietvloeren, siergrind, marmoleum/linoleum en vloeren met vloerverwarming.

Egaliseren van de dekvloer geldt als basis voor het plaatsen van een nieuwe vloer en is ook steeds vaker een vereiste van de stoffeerder.''bekijk ons werk"

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vloer egaliseren en gaat u voor kwaliteit? Klik dan op de onderstaande button voor een vrijblijvende offerte. Wij zullen u vervolgens spoedig voorzien van een duidelijk en passend voorstel.