U wilt een stevig vastgelijmde linoleum / marmoleum vloer laten verwijderen en bent op zoek naar een bedrijf die deze opdracht snel, vakkundig en toch voordelig voor u kan uitvoeren.

Wij gebruiken voor het verwijderen van een linoleum vloer onze Ride-On Vloerstripper. Het werk wordt hiermee snel en nauwkeurig door ons uitgevoerd. Wij verwijderen linoleum niet alleen van vloeren maar verwijderen linoleum ook van traptreden. Ook is het verwijderen van linoleum met daaronder een vloerverwarming geen enkel probleem. De ondervloer zal door het gebruik van de Ride-On Vloerstripper nauwelijks tot niet beschadigd raken en u kunt vaak direct verder met het laten plaatsen van uw nieuwe vloer. Doordat wij in het bezit zijn van verschillende soorten professionele schuurmachines die wij in combinatie met industriële stofafzuigsystemen gebruiken, kunnen wij resterende lijmresten stofvrij en snel verwijderen. ”bekijk ons werk”

Mocht het zo zijn dat u de ondervloer toch wilt laten egaliseren, dan kunt u ook het egaliseren aan ons overlaten. Vloerstripper geeft een korting van 10% op het totaalbedrag indien u kiest om de ondervloer door ons te laten egaliseren.

Wij worden ingezet door bedrijven, scholen, ziekenhuizen en uiteraard particulieren.

Bent u overtuigd en wilt u uw linoleum / marmoleum vloer door een professioneel bedrijf laten verwijderen? Klik dan op onderstaande button voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Wij zullen u zeer spoedig voorzien van een duidelijk en passend voorstel.

Wij helpen u graag!