Tegellijm verwijderen

Na het verwijderen van een tegelvloer bent u nog niet klaar, want dan komt er hardnekkig tegellijm tevoorschijn die zich niet zomaar laat verwijderen. Het ouderwets en ongecontroleerd weghakken met een breekhamer is sterk af te raden daar de cementdekvloer onnodig en soms ernstig beschadigd zal raken en u opgescheept zit met hoge reparatiekosten. Wij verwijderen tegellijm snel en zonder schade aan de smeer- / cementdekvloer door middel van speciaal daarvoor bedoelde slijp- / schuurmachines en dat in combinatie met zware industriële stofzuigers, zodat de werkzaamheden zo stofvrij als mogelijk uitgevoerd zullen worden. ''bekijk ons werk"

Verwijderen van tegellijm is vaak nodig daar u hoogte wilt terugwinnen en dit een vereiste is van uw vloerenlegger, omdat de vloer niet egaal genoeg is en uw nieuwe topvloer niet optimaal geplaatst kan worden. Afhankelijk van de oppervlakte, hebben wij de tegellijm vaak binnen een paar uur voor u verwijderd en kunt u direct verder met de vervolgwerkzaamheden.

Uiteraard kunt u zowel als particuliere en zakelijke klant bij ons terecht.

Wilt u ook tegellijm laten verwijderen, vult u dan de onderstaande formulier in en voeg wat foto's toe zodat wij een beter inzicht krijgen in de situatie. Wij kunnen u ongetwijfeld en met plezier verder helpen!

 

    Foto's van de huidige situatie (optioneel).