Vloer Egaliseren

Na het verwijderen van een vloer, blijven er vaak lijmresten, beschadigingen en andere oneffenheden over. De onderliggende smeervloer kan tijdens het verwijderen van de vloer beschadigd raken en dient vervolgens te worden hersteld.

Het verwijderen van lijmresten d.m.v. krachtige slijp-/ schuurmachines in combinatie met industriële stofzuigers gebeurd zo stofvrij mogelijk. Wij voeren reparaties uit bij beschadigingen aan de dekvloer en kunnen de dekvloer indien nodig en gewenst, afwerken met een alles dekkende laag egaline voor een strakke afwerking.

Voor het egaliseren gebruiken wij standaard een gemiddelde dikte van 3mm en kunnen gaan tot een dikte van 40mm. Onze egaline is geschikt voor de meest voorkomende vloeren zoals hout, tegel, pvc, gietvloeren, siergrind, marmoleum/linoleum en vloeren met vloerverwarming. Wij behandelen de vloer altijd met een voorstrijk (primer), voordat wij de egalisatie aanbrengen. Wij garanderen hiermee een uitstekende hechting van de egaline en dus ook uw vloer! De egaline vloeren die wij aanbrengen zijn op basis van cement en kunnen uiteraard naar wens ook een egaline op basis van gips/anhydriet aanbrengen.

Egaliseren van de vloer, geldt als basis voor het plaatsen van een nieuwe topvloer en is ook steeds vaker een vereiste van de stoffeerder. ''bekijk ons werk"

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van egaliseren van vloeren en gaat u voor kwaliteit? Klik dan op de onderstaande button voor een vrijblijvende offerte. Wij zullen u vervolgens spoedig van een duidelijk en passend voorstel voorzien.