U bent toe aan een verbouwing of u heeft net een nieuw huis gekocht en het eerste wat u wilt doen is de tegelvloer vervangen. U heeft echter geen idee waar u moet beginnen en gaat op zoek naar een bedrijf die deze opdracht voor u kan uitvoeren. Een tegelvloer kan verlijmd of in specie/cement op de ondervloer liggen. Wij verwijderen de meest voorkomende tegelvloeren zoals keramische tegels, tegels van natuursteen en cementtegels.

Voor het verwijderen van tegelvloeren maken wij gebruik van de Ride-On Vloerstripper. De stofontwikkeling blijft hierdoor zeer beperkt en er wordt zo goed als geen geluidsoverlast veroorzaakt. Met een breedte van 65cm past onze Vloerstripper door elke deuropening. Wat voor u als klant belangrijk is om te weten, is dat de ondervloer weinig tot niet beschadigd zal raken tijdens het verwijderen met onze Ride-On Vloerstripper. U bespaart hiermee onnodige en vaak hoogoplopende kosten voor het herstellen van de ondervloer.

Behoud van vloerverwarming tijdens het verwijderen van de tegelvloer

Een tegelvloer verwijderen met behoud van de onderliggende vloerverwarming is mogelijk indien de tegels verlijmd op de ondervloer liggen en de vloerverwarming zich in de cementdekvloer bevindt. Indien de tegels in specie/cement zijn gelegd is dit een ander verhaal en is er een kans op beschadigingen aan de vloerverwarming aanwezig. Eventuele beschadigingen kunnen door ons worden gerepareerd. Mocht de vloerverwarming gefreesd liggen, dan is er ook in dit geval een kans op beschadigingen aanwezig. "bekijk ons werk"

Wij kunnen resterende lijmresten en andere oneffenheden direct verwijderen en kunnen de ruimte stofvrij voor u achterlaten. Tijdens het verwijderen van tegelvloeren in specie/cement kunnen er beschadigingen aan de dekvloer ontstaan. Beschadigingen in de dekvloer kunnen direct worden gerepareerd.

Wilt u een egaline laag laten aanbrengen na het verwijderen van de tegelvloer? Ook het egaliseren kunt u aan ons overlaten. Een afgewerkte vloer van egaline is steeds vaker een vereiste van de stoffeerder. Vloerstripper geeft een korting van 10% op het totaalbedrag indien u kiest om de ondervloer door ons te laten egaliseren.

Heeft u hulp nodig en kunnen wij u van dienst zijn? Door op onderstaande button te klikken kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Op werkdagen zullen wij u binnen 24 uur voorzien van een duidelijk en passend voorstel.