U bent toe aan een verbouwing of u heeft net een nieuw huis gekocht en het eerste wat u wilt doen is die lelijke tegelvloer verwijderen. U heeft echter geen idee waar u moet beginnen en gaat op zoek naar een bedrijf die deze opdracht voor u kan uitvoeren. Een tegelvloer kan verlijmd of in de specie/cement op de ondervloer zijn bevestigd. Wij verwijderen de meest voorkomende tegelvloeren zoals keramische tegels, tegels van natuursteen en cementtegels.

Voor het verwijderen van tegelvloeren, maken wij onder andere gebruik van de Ride-On Vloerstripper. De stofontwikkeling blijft hierdoor zeer beperkt evenals schade aan de onderliggende smeervloer. Met een breedte van 70cm past onze Ride-on stripper door bijna elke deuropening. Onderliggend tegellijm verwijderen wij d.m.v. krachtige slijp- & schuurmachines i.c.m. zware industriële stofzuigers voor een zo stofvrij mogelijk en glad eindresultaat. Door onze werkwijze, kennis en apparatuur bespaart u onnodige en vaak hoogoplopende kosten voor het herstellen van de ondervloer.

Behoud van vloerverwarming tijdens het verwijderen van de tegelvloer

Een tegelvloer verwijderen met behoud van de onderliggende vloerverwarming is mogelijk, indien de tegels verlijmd op de ondervloer liggen en de vloerverwarming zich in de cementdekvloer bevindt. Indien de tegels in specie/cement zijn gelegd, is dit een ander verhaal en is er een kans op beschadigingen aan de vloerverwarming aanwezig. Mocht de vloerverwarming gefreesd liggen, dan is er ook in dit geval een zéér grote kans op beschadigingen aanwezig. "bekijk ons werk"

Wij kunnen resterende lijmresten en andere oneffenheden direct verwijderen en zullen de vloer stofvrij opleveren. Tijdens het verwijderen van tegelvloeren in specie/cement kunnen er beschadigingen aan de dekvloer ontstaan. Beschadigingen in de dekvloer kunnen direct worden gerepareerd.

Wilt u een egaline laag laten aanbrengen, na het verwijderen van de tegelvloer? Ook het egaliseren kunt u aan ons overlaten. Een afgewerkte vloer d.m.v. egaline is steeds vaker een vereiste van de stoffeerder.

Heeft u hulp nodig en kunnen wij u van dienst zijn? Door op onderstaande button te klikken, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zullen u snel voorzien van een passend én eerlijk voorstel.