Parketvloer verwijderen

                                                                
U bent van plan uw parketvloer te verwijderen en u heeft besloten dit uit handen te geven. Het verwijderen van een parketvloer is een zware en in veel gevallen een bijna onmogelijke opgave. Parket kan zwevend, verlijmd en/of gespijkerd op de dekvloer liggen. Vaak ligt een parketvloer gespijkerd en verlijmd op spaanplaat, die vervolgens weer genageld en verlijmd op een cementdekvloer ligt. In dit laatste geval is het verwijderen van de parketvloer enkel nog uit te voeren d.m.v. professioneel apparatuur. ”bekijk ons werk”

Voor het verwijderen van parketvloeren en alle andere houten vloeren, maken wij gebruik van de Ride-On Vloerstripper. De stofontwikkeling en geluidsoverlast blijven hierdoor beperkt. Met een afmeting van 70cm breed, past onze Ride-on stripper door bijna elke deuropening. Door de kracht en snelheid van onze machine en daarmee gelijk ook onze werkwijze, zijn de werkzaamheden bij u thuis of in uw bedrijfspand in de meeste gevallen dezelfde dag nog afgerond. De kans op schade aan de dekvloer wordt door gebruik van onze machines enorm verkleind en u bespaart hiermee onnodige en vaak hoogoplopende kosten voor het herstellen van de ondervloer.

Wij hebben een ruime ervaring met het verwijderen van verschillende parketvloeren en houten vloeren. Het verwijderen van oneffenheden zoals resterende houtresten en dikke lijmresten op de dekvloer, wordt direct zonder meerwerkkosten door ons uitgevoerd. Door het gebruik van zware schuurmachines in combinatie met krachtige industriële stofzuigers, wordt het verwijderen zo stofvrij als mogelijk uitgevoerd.

Wilt u een egaline laag laten aanbrengen na het verwijderen van de parketvloer? Ook het egaliseren kunt u aan ons overlaten. Een geëgaliseerde vloer is steeds vaker een vereiste van de stoffeerder.

Bent u van plan uw oude parketvloer te laten verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vloerbewerking? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via de onderstaande button en u ontvangt spoedig een passend én eerlijk voorstel.

Wij helpen u graag!