Siergrindvloer verwijderen

U bent van plan een siergrindvloer te laten verwijderen en u wilt dit laten uitvoeren door een bedrijf met kennis en jarenlange ervaring die ook nog eens beschikt over de juiste machines en apparatuur. Een siergrindvloer oftewel steentapijt is zeer lastig te verwijderen en ligt vaak stevig bevestigd aan de ondervloer.
Het verwijderen van een siergrindvloer met daaronder een vloerverwarming die u wilt behouden is overigens mogelijk, mits de vloerverwarming in de cementdekvloer ligt en dus niet is gefreesd.

Het verwijderen van een siergrindvloer wordt uitgevoerd met onze Ride-On stripper. De ondervloer raakt hierdoor zo min mogelijk beschadigd en u kunt vaak direct verder met het laten plaatsen van een nieuwe vloer. ''bekijk ons werk''

Wilt u een laagje egaline laten aanbrengen daar dit een vereiste is van uw vloerenlegger, dan kunnen wij ook dit onderdeel voor u uitvoeren.
Bovendien geven wij een korting van 10% op het verwijderen en egaliseren indien u ervoor kiest om ook het egaliseren aan ons over te laten.

Wij worden regelmatig ingezet door zowel particulieren als bedrijven en hebben een ruime ervaring in het verwijderen van zowel gesealde als ongesealde grindvloeren.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via de onderstaande button en wij zullen u spoedig voorzien van een duidelijk en vooral eerlijk voorstel.

Wij helpen u snel verder!