Plavuizen vloer verwijderen

 

U besluit uw oude plavuizen vloer te laten verwijderen en bent op zoek naar een aannemer met goede recensies die deze opdracht voor u kan uitvoeren.

Voor het verwijderen van plavuizen vloeren maken wij gebruik van de Ride-On Vloerstripper. De stofontwikkeling blijft hierdoor zeer beperkt en er wordt zo goed als geen geluidsoverlast veroorzaakt. Met een breedte van 65cm past onze Vloerstripper door elke deuropening. Wat voor u als klant belangrijk is om te weten, is dat de ondervloer weinig tot niet beschadigd zal raken tijdens het verwijderen met onze Ride-On Vloerstripper. U bespaart hiermee onnodige en vaak hoogoplopende kosten voor het herstellen van de ondervloer. “bekijk ons werk”

Plavuizen vloer verwijderen met behoud van de onderliggende vloerverwarming

Plavuizen kunnen verlijmd of in specie/cement liggen en het komt regelmatig voor dat er ook nog een vloerverwarming aanwezig is die u graag wilt behouden. Daar het verwijderen van vloeren met professioneel apparatuur wordt uitgevoerd, blijft de kans op beschadigingen aan de onderliggende leidingen zeer beperkt. In het geval dat er toch een beschadiging ontstaat, is deze nog altijd te repareren. Beschadigingen treden echter nooit op aan de unit of pomp.

In onderstaande gevallen is er sprake van een risico op beschadigingen aan de vloerverwarming:

  • Vloerverwarming ligt gefreesd onder de plavuizen vloer
  • De plavuizen vloer ligt in specie/cement

Liggen de plavuizen verlijmd op een cementdekvloer waarin zich een vloerverwarming bevindt, dan zijn beschadigingen zo goed als uitgesloten.

Wilt u echter de oude vloerverwarming compleet laten vervangen door een nieuw vloerverwarmingssysteem, dan behoort ook dit tot een mogelijkheid. Wij plaatsen vloerverwarmingen zowel gefreesd als in een cementdekvloer.

Wilt u de ondervloer na het verwijderen laten egaliseren, dan kunt u ook het egaliseren aan ons overlaten. Vloerstripper geeft een korting van 10% op het totaalbedrag indien u kiest de ondervloer door ons te laten egaliseren.

Is uw plavuizen vloer aan vervanging toe en kunnen wij u van dienst zijn? Klik dan op onderstaande button en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Op werkdagen zullen wij u vervolgens binnen 24 uur voorzien van een duidelijk en passend voorstel.

 

 

            plavuizen website foto 2           plavuizen website foto 3