Tapijt is al snel aan vervanging toe en u besluit de hulp van een professioneel bedrijf in te schakelen bij het verwijderen van uw stevig vastgelijmde tapijtvloer. Ook voor het laten verwijderen van tapijt op traptreden kunt u bij ons prima terecht.

Er kunnen drie soorten lijm gebruikt zijn tijdens het plaatsen van het tapijt waaronder: lijm op waterbasis (goed te verwijderen), kitlijm (vooral bij oude vloeren, en wat lastiger te verwijderen) en lijm op basis van een oplosmiddel (zeer hardnekkig, en lastig te verwijderen). Wij maken bij het verwijderen van tapijt gebruik van de Ride-On Vloerstripper. Hiermee worden de werkzaamheden snel en nauwkeurig uitgevoerd. “bekijk ons werk”

De ondervloer zal door het gebruik van de Ride-On Vloerstripper nauwelijks beschadigd raken en daarmee kunt u vaak direct verder met het laten plaatsen van uw nieuwe vloer. Door het gebruik van professionele schuur- / slijpmachines die wij in combinatie met industriële stofzuigers gebruiken, kunnen wij resterende lijmresten zo goed als stofvrij en snel verwijderen, zoals te zien is in de bovenstaande video.

Wilt u de ondervloer na het verwijderen laten egaliseren, dan kunt u ook dit onderdeel door ons laten uitvoeren. Wij worden regelmatig ingezet door bedrijven, verzorgingshuizen en particulieren.

Bent u van plan uw oude tapijtvloer te laten verwijderen, door een professioneel bedrijf en kunnen wij u van dienst zijn? Klik dan op onderstaande button voor een vrijblijvende offerte. Wij zullen u spoedig voorzien van een duidelijk en passend voorstel.